Hej.

LITE NY INFO!!

OBS!! Vi har flyttat tillbaka kliniken till nyrenoverade gamla lokalen på Turebergsgen 5 bottenplan.
Jag arbetar heltid nu på kliniken, kommer att vara ledig v 7. ( 13-19 feb åter 20 feb)

 

Kommer under närmsta veckorna försöka starta upp avtal mot olika försäkringsbolag. Återkommer inom kort med mer info om det. Se över dina försäkringsavtal och vad som hjäller för dig vid kioprakitk behandling och hälso/friskvård så kan vi tillsammans gå igenom en bra behandlingsplan för dig när det blir aktuellt. 

Varmt välkommen att boka tid till mig. 
Vid frågor tveka inte att höra av dig. 
Med vänlig hälsning, Leg Kirorpaktor Eva Kramp 

 

Företaget I Goda Händer, Kramps Kiropraktik består av mig leg. Kiropraktor Eva Kramp. Jag arbetar på kliniken Fysioterapi Sollentuna som ligger centralt  i Sollentuna. På kliniken behandlar jag privatpersoner med allt från arbetsrelaterad smärtproblematik till motions- och idrottsskador. På kliniken finns flera fysioterapeuter och en massör, så förutom kiropraktik så finns det även tillgång till fysioterapi, massage, ultraljud, akupunktur, träning i mindfullness, seniorträning, yoga mm.

Som kiropraktor arbetar jag med att diagnostisera, behandla och förebygga störningar i skelett-, muskel- och nervsystemet. I grunden finns ett holistiskt synsätt där kroppens alla funktioner är i fokus.

Olika typer av smärttillstånd som jag behandlar är bl.a. olika typer av muskelvärk, nackspärr, ryggskott, ishias, axel/skulderbladssmärta, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre, spänningshuvudvärk, migrän, olika typer av inflammationsproblematik osv.     

Min kundkrets består även av företag och idrottsföreningar som jag besöker genom avtal.

Jag har försäkringsavtal med Tryggrygg Falckhealthcare, Länsförsäkringar, DKV, SEB, Vardia, Bnp Cardif och Protector. 

Du är välkommen att under respektive rubrik läsa mer om mig, vilka smärttillstånd jag behandlar samt hur själva behandlingen går till.

Väl mött! Välkommen att boka tid här

Eva Kramp, Legitimerad kiropraktor